Odjel za arheologiju

Obavijesti

Važna obavijest redovitim studentima

Redoviti studenti koji ispite prijavljuju putem Studomata - ispite prijavljuju isključivo putem Studomata u za to predviđenom roku (do 6 dana prije termina ispita - nakon toga ispit za taj termin neće moći prijaviti).

         Isto tako, ispiti se odjavljuju putem Studomata (2 dana prije termina ispita - nakon toga ispit za taj termin neće moći odjaviti) i ne postoji mogućnost odjave ispita na samom ispitu.

         Studenti su dužni odjavu ispita obaviti isključivo putem Studomata u roku propisanom za odjavu ispita (48 h prije termina ispita).

         Odjava kod profesora na samom ispitu nema nikakvog učinka i ne može se u sustavu evidentirati kao odjava (budući da je propušten propisani rok za odjavu ispita) te se evidentira kao izlazak na ispit.

         U slučaju da studenti imaju problema oko prijave ili odjave ispita u rokovima u kojima je prijava ili odjava moguća, neka se jave u tajništvo Odjela (pozivanje na moguće probleme oko prijave ili odjave izvan propisanih rokova neće se prihvaćati).

         Napominjem da su rokovi za ispite, kada se jednom otvore u sustavu nepromjenjivi, te ukoliko naknadno (nakon što je rok otvoren) dođe do promijene termina ispita, rokovi u sustavu se neće mijenjati.