Odjel za arheologiju

Obavijesti

OBAVIJEST- IZVANREDNI ISPITNI ROK

OBAVIJEST- IZVANREDNI ISPITNI ROK

Studenti apsolventi prediplomskog i diplomskog studija kao i studenti koji studiraju po posebnom statusu te izvanredni studenti (uključujući i apsolvente), mogu prijaviti ispite za izvanredni ispitni rok koji će se održavati od 25. do 29. travnja 2016. godine.

Prijave za ispite podnose se Odjelnoj tajnici na službenu e-mail adresu (acalusic@unizd.hr), putem telefona na 200-615 ili osobno u tajništvu Odjela do 18. travnja  2016. godine.

Ispitni rok neće se otvarati za ispite iz svih kolegija, već SAMO ZA ONE KOLEGIJE ZA KOJE STUDENTI ODJELNOJ TAJNICI DOSTAVE PRIJAVU ( i ukoliko profesor koji taj kolegij predaje  bude održavao ispite u izvanrednom roku).

Ispiti koji se prijavljuju u izvanrednom roku su ispiti iz ljetnog semestra, uz izuzetak apsolvenata koji mogu prijaviti ispite iz oba semestra.

Sve zaprimljene prijave, tajnica će evidentirati u sustavu ( redovne studente, izvanredne studente i one koji studiraju po posebnom statusu), dok će ODJAVU ISPITA STUDENT IZVRŠITI OSOBNO PUTEM STUDOMATA U VREMENU KOJE JE INAČE PREDVIĐENO ZA ODJAVU ISPITA (studenti u S statusu ispite će odjavljivati kod tajnice putem telefona, e-maila ili osobno).