Odjel za arheologiju

Obavijesti

POZIV STUDENTIMA I DJELATNICIMA SVEUČILIŠTA U ZADRU - ORGANIZIRANI POSJET VUKOVARU U POVODU DANA SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVARA 1991. - 2016.

POZIV STUDENTIMA I DJELATNICIMA SVEUČILIŠTA U ZADRU  -  ORGANIZIRANI POSJET VUKOVARU U POVODU DANA SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVARA 1991. - 2016.

Poštovane i poštovani,

Sveučilište u Zadru za svoje studente i djelatnike organizira putovanje u Vukovar i sudjelovanje u obilježavanju Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine, kojim će se na dostojanstven i primjeren način odati počast svim sudionicima obrane Vukovara – grada simbola hrvatske slobode.

Okvirni plan putovanja:

- četvrtak 17. studenoga 2016.

- polazak iz Zadra, u poslijepodnevnim satima

- noćenje u blizini Vukovara

- petak 18. studenoga 2016.

- polazak za Vukovar u ranijim jutarnjim satima

- sudjelovanje u Križnom putu – Koloni sjećanja

- povratak u Zadar.

 

Za svoje studente i djelatnike Sveučilište organizira i snosi trošak prijevoza, a sudionici sami snose trošak smještaja i druge troškove putovanja.

Mjesto i trošak smještaja, kao i ostali detalji putovanja, znat će se nakon što se utvrdi broj sudionika organiziranog putovanja.

 

Molimo sve zainteresirane da putem e-maila potvrde svoje sudjelovanje do ponedjeljka 14. studenoga 2016. najkasnije do 13.00 sati, na adrese mborina@unizd.hr i jmartino@unizd.hr.