Odjel za arheologiju

Obavijesti

Dodatni ispitni rokovi

Studenti kojima je preostao samo ispit iz kolegija Osnove arheologije novog vijeka mogu pristupiti dodatnom ispitnom roku u ponedjeljak, 4.10., u 14.00 h.

Studenti kojima je preostao samo jedan uvjetni kolegij kod prof. dr. sc. dr. h. c. Ante Uglešića mogu pristupiti dodatnom ispitnom roku u utorak, 5.10., u 9.00 h.

Studenti kojima je preostao samo ispit iz kolegija Neolitik Bliskog istoka i jugoistočne Europe ILI Eneolitik Bliskog istoka i jugoistočne Europe mogu pristupiti dodatnom ispitnom roku u srijedu, 6.10.2021., u 9,00 h.

Dodatni ispitni rok iz svih kolegija kod izv. prof. Igora Borzića održati će se u utorak 05. listopada u 09,00 sati. Dodatnom ispitnom roku mogu pristupiti svi studenti. Studenti koji će pristupiti dodatnom ispitnom roku trebaju se javiti na mail izv. prof. Igoru Borziću.

Dodatni ispitni rok iz svih kolegija kod prof. Dražena Maršića održati će se u petak, 08. listopada u 14,30 sati. Dodatnom ispitnom roku mogu pristupiti samo oni studenti koji su prijavili ispit na drugom jesenskom ispitnom roku i oni studenti koji su ga osobno odjavili.sa drugog ispitnog roka.