Odjel za arheologiju

Obavijesti

Obavijest studentima - apsolventski rok

Studenti apsolventi prediplomskog i diplomskog studija (redovni studenti apsolventi i apsolventi u statusu S) mogu prijaviti ispite za apsolventski  ispitni rok koji će se održavati od 16. do 20. prosinca  2013. godine.

Prijave za ispite podnose se Odjelnoj tajnici na službenu e-mail adresu (mbrajkov@unizd.hr), putem telefona na 200-615 ili osobno u tajništvu Odjela do 6. prosinca  2013. godine.

Ispitni rok neće se otvarati za ispite iz svih kolegija, već SAMO ZA ONE KOLEGIJE ZA KOJE STUDENTI ODJELNOJ TAJNICI DOSTAVE PRIJAVU  i ukoliko profesor koji taj kolegij predaje  bude održavao ispite u apsolventskom roku.

Sve zaprimljene prijave, tajnica će evidentirati u sustavu ( redovne studente i one koji studiraju po posebnom statusu), dok će ODJAVU ISPITA STUDENT IZVRŠITI OSOBNO PUTEM STUDOMATA U VREMENU KOJE JE INAČE PREDVIĐENO ZA ODJAVU ISPITA - 2 DANA PRIJE ISPITA (studenti u S statusu ispite će odjavljivati kod tajnice putem telefona, e-maila ili osobno).

Budući da se u sustavu  vodi temeljita evidencija izlazaka na ispit podsjećam studente da ukoliko ispit ne odjave,  gube jedno od četiri prava izlaska na ispit u tekućoj godini  (student u akademskoj godini ispit iz istog predmeta može polagati najviše 4 puta).

Termini ispita biti će objavljeni (na Oglasnoj ploči ili internetskim stranicama Odjela) nakon što profesori koji budu održavali ispite u apsolventskom roku iste dostave u tajništvo Odjela.

Također podsjećam studente da se termini ispitnih rokova za tekuću akad. god.  nalaze u Kalendaru nastavnih aktivnosti u akad. god. 2013./2014. na Oglasnoj ploči kao i na web  stranici Sveučilišta.