Odjel za arheologiju

Obavijesti

IZVANREDNI ISPITNI ROK (21. studenog - 25. studenog)

Studenti apsolventi prediplomskog i diplomskog studija kao i studenti koji studiraju po posebnom statusu te izvanredni studenti (uključujući i apsolvente), mogu prijaviti ispite za izvanredni ispitni rok koji će se održavati od 21. do 25. studenog 2016. godine.

            Prijave za ispite podnose se Odjelnoj tajnici putem telefona, na službenu e-mail adresu (stutic@unizd.hr) ili osobno u tajništvu Odjela.

            Ispitni rok neće se otvarati za ispite iz svih kolegija, već SAMO ZA ONE KOLEGIJE ZA KOJE STUDENTI ODJELNOJ TAJNICI DOSTAVE PRIJAVU (i ukoliko profesor koji taj kolegij predaje  bude održavao ispite u izvanrednom roku).

            Ispiti koji se prijavljuju u izvanrednom roku su ispiti iz zimskog semestra, uz izuzetak apsolvenata koji mogu prijaviti ispite iz oba semestra.

            Sve zaprimljene prijave, tajnica će evidentirati u sustavu ( redovne studente, izvanredne studente i one koji studiraju po posebnom statusu), dok će ODJAVU ISPITA STUDENT IZVRŠITI OSOBNO PUTEM STUDOMATA U VREMENU KOJE JE INAČE PREDVIĐENO ZA ODJAVU ISPITA (studenti u S statusu ispite će odjavljivati kod tajnice putem telefona, e-maila ili osobno).

Tajništvo Odjela