Odjel za arheologiju

Obavijesti

Rektorova nagrada

Rektorova nagrada

Poštovane studentice i studenti,

u povodu proslave Dana Sveučilišta, Dies academicus 2018., rektorica će i ove godine dodijeliti nagrade izvrsnim studenticama i studentima Sveučilišta u Zadru za postignute uspjehe u prošloj akademskoj godini.

Nagrada se dodjeljuje ne samo za ostvareni prosjek ocjena, već i za cjelokupni angažman, odnosno sve druge studentske aktivnosti vezane uz istraživački i stručni rad koje se mogu dokumentirati.

Rektorovu nagradu mogu dobiti studenti treće godine preddiplomskog studija i studenti diplomskog studija (te apsolventi na obje razine studija).

Odjel za arheologiju Sveučilišta u Zadru poziva studente treće godine preddiplomskoga studija te studente diplomskoga studija da se prijave na interni natječaj Odjela na sveučilišnom natječaju za Rektorovu nagradu za postignuća u akademskoj godini 2016./17. Temeljem zaprimljenih prijava Stručno vijeće Odjela za arheologiju će najkasnije do ponedjeljka, 05. ožujka. 2018. god. Rektorici Sveučilišta u Zadru predložiti jednog kandidata/kandidatkinju za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2016/2017. godinu

 

Popratna dokumentacija treba sadržavati:

- Životopis,

- Ovjereni prijepis ocjena ili dopunsku ispravu o studiju za studente prve godine diplomskog studija,

- Potvrdu da se prema ostvarenim ocjenama nalaze u 30% najuspješnijih studenata na godini studija,

Ostalu dokumentaciju koja potvrđuje njihov angažman u relevantnim aktivnostima.

Theme picker