Odjel za arheologiju

Obavijesti

Erasmus+ informativni dan

Erasmus+ informativni dan

Poštovani/e,

ovim putem vas želimo obavijestiti da će se idućeg četvrtka održati Erasmus+ informativni dan s početkom u 12,00 sati u Studentskom klubu „Božo Lerotić“. U privitku dostavljamo plakat s programom Erasmus+ informativnog dana kao i plakat s obavijesti o otvorenom Erasmus+ natječaju za studijski boravak za iduću akademsku godinu.

Studenti podnose mrežne prijavne obrasce, a Uredu za međunarodnu suradnju dostavljaju samo životopis i predočavaju osobnu iskaznicu. Životopis je moguće dostaviti e-mailom i poštom, savjet je ipak da studenti osobno dođu u Uredu za međunarodnu suradnju nakon ispunjavanja mrežnih obrazaca. Studenti ove godine ne dostavljaju prijepis ocjena i potvrdu o statusu studenta već će u Uredu za međunarodnu suradnju podatke o statusu studenta i akademskom uspjehu dobivati uvidom u ISVU.

Također, kriterij koji se odnosi na akademski uspjeh ove je godine ublažen tj. iznimno se mogu prijaviti studenti čiji je ukupni ponderirani prosjek ocjena niži od 3,500, ali u tom slučaju prosjek mora biti viši od 3,000 te student prijavi mora priložiti dva pisma preporuke nastavnika s matičnog/ih odjela.

Cjeloviti tekst Erasmus+ natječaja možete pronaći na mrežnim stranicama. Napominjemo da je uz Natječaj za studijski boravak u idućoj akademskoj godini još uvijek otvoren i Natječaj za Erasmus+ stručnu praksu koju je moguće ostvariti do 31. svibnja 2019. godine.

Oba su natječaja dostupna na poveznici:

http://www.unizd.hr/medunarodna-suradnja/obavijesti-i-natjecaji

Theme picker