Odjel za arheologiju

Obavijesti

Susret sa studentima prve godine preddiplomskih studija

Susret sa studentima prve godine preddiplomskih studija i prve godine integriranih studija održati u utorak 1. listopada 2019. prema sljedećem rasporedu:

 

  • susret rektorice Sveučilišta u Zadru i studenata prve godine preddiplomskih i integriranih studija
  1. u 9:00 sati susret sa studentima prve godine jednopredmetnih studija i prve godine integriranog preddiplomskog studija u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru (Obala kralja Petra Krešimira IV. br. 2, 2. kat);
  2. u 10:00 sati susret sa studentima prve godine dvopredmetnih studija i diplomskog sveučilišnog učiteljskog studija u Gospiću u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru (Obala kralja Petra Krešimira IV. br. 2, 2. kat) (- za Gospić će se tek će se odlučiti hoće li primanje biti u Zadru ili istoga dana kasnije u Gospiću)

 

  • susret pročelnika odjela i studenata prve godine jednopredmetnih preddiplomskih studija i integriranih studija održat će se. na matičnim odjelima, u 10.45 sati
  • susret pročelnika odjela i studenata prve godine dvopredmetnih preddiplomskih studija održat će na matičnim odjelima u 10.45 i 11.45 sati (studenti sami odabiru termin za prvi, odnosno drugi studij).