Odjel za arheologiju

Obavijesti

Dana Sveučilišta u Zadru

Dana Sveučilišta u Zadru

Obilježavanje Dana Sveučilišta u Zadru 29. – 31. ožujka 2017.

Obilježavanje 15. Dana Sveučilišta u Zadru/Dies academicus 2017 započet će koncertom studentskih glazbenih sastava u kapeli sv. Dimitrija u srijedu, 29. ožujka 2017. u 18.00 sati. Na koncertu će sudjelovati profesori i studenti Sveučilišta u Zadru okupljeni u Akademski pjevački zbor Sveučilišta uz dirigenta Tomislava Koštu, studenska a cappella skupina A.K.A Crescendo te zbor Odjela za nastavničke studije u Gospiću Degenija pod ravnanjem Tvrtka Sarića.

Program se nastavlja u četvrtak, 30. ožujka 2017. u 9.00 sati misom u sveučilišnoj kapeli sv. Dimitrija. Misu će predvoditi zadarski nadbiskup mons. dr. sc. Želimir Puljić.

Svečana sjednica u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru održat će se istoga dana s početkom u 11.00 sati. Tada će biti uručene nagrade dobitnicima godišnje nagrade rektorice Sveučilišta u Zadru. U sklopu svečanosti ansambl „Antiphonus“ izvest će skladbe iz 14. stoljeća, razdoblja osnivanja prvog sveučilišta u Zadru.

Manifestacija Dies academicus 2017 završava u petak, 31. ožujka promocijom magistara i doktora znanosti Sveučilišta u Zadru. Promocija će se održati u Svečanoj dvorani Sveučilišta s početkom u 11.00 sati.

 

Obavijest o radnom vremenu i održavanju nastave na Dan Sveučilišta

Dan Sveučilišta u Zadru, koji ove godine obilježavamo u četvrtak 30. ožujka 2017., radni je dan za sve djelatnike Sveučilišta.

Nastava se neće održavati do 13.00 sati.