Odjel za arheologiju

Obavijesti

Poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u Innovamare Akademiji

U sklopu strateškog projekta InnovaMare financiranog iz programa prekogranične suradnje Italija – Hrvatska kao rezultat projektnih aktivnosti organizira se Akademije InnovaMare. Više informacija o projektu možete pronaći na poveznici: https://www.italy-croatia.eu/web/innovamare

Akademija će biti održana od 8. do 12. svibnja u Šibeniku (Hrvatska) kao petodnevna edukativna radionica na teme vezane uz digitalnu i zelenu transformaciju plave ekonomije te primjenu pomorskih tehnologija s fokusom na robotiku i senzore.

Tijekom 5 dana renomirani predavači održat će edukativne radionice na engleskom jeziku u ukupnom trajanju od 20 sati, a za polaznike koji dolaze izvan Šibenika osiguran je besplatan smještaj, te piće i grickalice za vrijeme trajanja radionica.

Sudjelovanjem na Akademiji polaznici će steći vrijedna znanja, kompetencije i vještine iz područja digitalne i zelene transformacije plave ekonomije i korištenja pomorskih tehnologija. Obrađene teme uključivat će očuvanje oceana, prakse održivog ribolova, obnovljivu energiju oceana, održivi razvoj turizma u obalnim područjima, biologiju mora, oceanografiju i znanost o okolišu, autonomna i bespilotna površinska vozila, podvodne jedrilice, energiju oceana, pomorsku robotiku i još mnogo toga.

Osim stjecanja vrijednih znanja, ovo će za sve sudionike biti i iznimna prilika za umrežavanje u opuštenom i ugodnom okruženju koje nudi prekrasni Šibenik.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane studente da svoje prijave pošalju putem linka u nastavku: https://mairos.org/application-forms/application-innovamare-academysibenik-may-8th-12th/

Prijave su otvorene do 30. travnja.

Dodatne informacije:

 

  • Sudjelovanje na radionicama je besplatno.
  • Sudionici snose troškove puta do Šibenika.
  • Primjena iskaza interesa za sudjelovanje nije jamstvo sudjelovanja.
  • Broj mjesta je ograničen, a polaznici će se upisivati ​​prema motivaciji i iskustvu definiranom u prijavi.
  • Nije moguće prijaviti se na kraće trajanje; prijavljeni sudionici obavezni su sudjelovati na svim radionicama od 8. do 12. svibnja.
  • Svi prijavljeni studenti bit će kontaktirani najkasnije do 2. svibnja 2023.

Srdačan pozdrav,

Organizacijski odbor InnovaMare Akademije